YOUR CART

O nama

Dom po mom

Dom po mom teži postati centralno mesto za online kupovinu. Sastoji se od tima predanih stručnjaka koji rade na unaprijeđenijima i inovacijama, kako bi svim kupcima i korisnicima pružili najbolju uslugu online kupovine raznovrsnog asortimana kvalitetnih proizvoda iz celoga sveta. Široka ponuda obuhvata više proizvoda, raspoređenih kroz nekoliko kategorija: dom i uređenje, sport i sportska prehrana, kućanski aparati, moda, parfimerija i drogerija, igračke, knjige, vrt i alati, auto-moto, računala i periferija, potrošačka elektronika te baby oprema. Naš cilj je osigurati svima zadovoljstvo uz moderno web sučelje, personaliziranu ponudu, a kvalitetna usluga i dostava na kućni prag pružaju sve ono što Vam je potrebno. Nadamo se da će i Vaše iskustvo kupovine na Dom po mom biti pozitivno!

VIŠE

Misija i Vizija

Misija
Pružiti kupcima najbolju uslugu online kupovine raznovrsnog asortimana kvalitetnih i renomiranih proizvoda iz celoga sveta. Liderski položaj gradimo stalnim fokusom na korisnički doživljaj i iskustvo stavljajući time kupca u središte oko kojeg ćemo razvijati svoju ponudu i usluge.
Vizija
Postati sinonim za online kupovinu – praćenjem i postavljenjem novih trendova, širinom i kvalitetom asortimana te pružanjem najbolje usluge i podrške svim našim posetiocima i kupcima.

VIŠE

Testimonials

Sve najbolje. Od momenta naručivanja do
isporuke sve pohvale, zadovoljna sam.
Naručiću opet nešto preko Vas.

Ivana

Marketing stručnjak

Izuzetno poslovni i pristupačni. Laka saradnja koja svaku kupovinu čini prijatnom.
Ovo je drugi put da sarađujemo i opet ćemo :).

Goran

Trgovac

Veoma sam zadovoljna...brzi ste, ljubazni.. Porudžbina mi je stigla brže nego što sam očekivala. Sve pohvale i preporuke.

Sanja

Bankar

Više puta sam naručivao raznu robu,
saradnja je uvek bila efikasna, kvalitet predmeta na najvišem nivou. Sve pohvale!

Marko

Fudbaler

Brendovi

X